Menu

Notificare COVID-19 

COMANDA ONLINE 

 


Ce este Ceaiul CHIPPEWA ?

Indian ChippewaCeaiul Chippewa a fost un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala a descoperit acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus acesteia despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula.

Sora medicala a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei, ...  citeste intreaga istorie.
 
 


 

De ce este Chippewa atat de eficient in lupta cu cancerul?

Chippewa este 100% natural dar tumoral inhibitor datorita flavonelor, antrachionelor si taninilor, compusi folositi si in medicamente aprobate de FDA precum Adriamicina, ce trateaza 13 forme de cancer.

Studiile si testele clinice arata ca efectul anticancerigen al Chippewa se datoreaza actiunii sinergice imunostimulatoare, antioxidante, reducerea mutatiei celulare ... citeste detalii

 


 

Ce contine ceaiul Chippewa ?

Ceaiul Chippea este o formula din opt plante sub forma de pulbere. Plantele sunt crescute, culese, facute pulbere si apoi mixate respectand cu strictete reteta originala. Pulberea de plante este apoi ... continuare
 


 

Este ceaiul Chippewa sigur ?


Spre deosebire de tratamentele traditionale pentru cancer, Ceaiul Indian Chippewa nu are efecte secundare cunoscute. Ocazional, cand este consumat pentru prima oara, poate da o ameteala usoara. Aceasta este cauzata in principal de toxinele ... continuare
 
 


 

De ce ar trebui sa folosesc ceai Chippewa ?


Cu toate ca ceaiul Chippewa nu este un medicament, multa lume considera ca a fost ajutata in imbunatatirea starii de sanatate. Cititi pagina cu marturii pentru a descoperi cum a ajutat acest ceai diverse persoane pentru diverse afectiuni.

Multi oameni utilizeaza ceaiul Chippewa ca o alternativa sau complementar tratamentului conventional (care inerent este distructiv) al cancerului. Altii il utilizeaza ... continuarea articolului.
 


Harta Sit: