Menu

Notificare COVID-19 

COMANDA ONLINE 

Va multumesc!

Va multumesc pentru ca ati venit pe sit-ul meu. Ma bucur ca sunteti aici pentru ca nimic pe lumea aceasta nu este intamplator.

Numele meu este Ciprian Cernat si acesta este sit-ul meu personal despre Chippewa, remediul pentru cancer. Pot spune ca acum stiu cum se poate vindeca aproape orice tip de cancer destul de usor insa lucrurile nu au stat mereu asa.

Mi-am pierdut mama de cancer pulmonar acum 25 ani. Pe ea nu am putut-o salva pentru ca nu stiam cum. Aveam incredere in medicina clasica si desi atunci parintii mei aveau resursele financiare, niciun docotr sau medicament, chiar cele de ultima generatie nu au putut face nimic pentru ea. Chimioterapia nu i-a facut decat rau, ii cazuse parul, era din ce in ce mai slabita. Cu siguranta daca va aflati aici stiti prin ce chinuri groaznice trece un bolnav de cancer intrat pe mana sistemului medical.

Imi scriu oameni operati, carora li s-a extirpat tumoarea principala ca a revenit cancerul. Medicina clasica desi utila nu poate elimina chirurgical decat tesuturile vizibile dar in organism pot ramane celule canceroase care apoi creeaza tumoare in alt loc si bolnavul din ce in ce mai slabit nu mai poate lupta si a doua oara cu cancerul. Apar apoi metastazele si lupta este pe jumatate pierduta...

Aici intervine Chippewa. Am cautat ani de zile remedii, apoi cand le-am gasit le-am adoptat (chiar le-am infiat as putea spune). Chippewa este unul dintre ele, de fapt printre putinele care am vazut ca vindeca efectiv cancerul. Daca bolnavul are timp sa il ia, cu siguranta il va ajuta.

Foarte important este ca bolnavul sa nu intrerupa cura cu Chippewa. Daca va fi intrerupta, organismul nu va mai reactiona la fel de bine la reluarea curei. Luati-o ca pe tratamentul cu antibiotic. Nu intrerupeti cura. Chiar daca va trebui sa scadeti dozajul nu intrerupeti cura cu Chippewa.

Click aici pentru a comanda acum Chippewa sau WhatsApp/apel: (+4) 0742619927


Ce este Ceaiul CHIPPEWA ?

Indian ChippewaCeaiul Chippewa a fost un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala a descoperit acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus acesteia despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula.

Sora medicala a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei, ...  citeste intreaga istorie.
 
 


 

De ce este Chippewa atat de eficient in lupta cu cancerul?

Chippewa este 100% natural dar tumoral inhibitor datorita flavonelor, antrachionelor si taninilor, compusi folositi si in medicamente aprobate de FDA precum Adriamicina, ce trateaza 13 forme de cancer.

Studiile si testele clinice arata ca efectul anticancerigen al Chippewa se datoreaza actiunii sinergice imunostimulatoare, antioxidante, reducerea mutatiei celulare ... citeste detalii

 


 

Ce contine ceaiul Chippewa ?

Ceaiul Chippea este o formula din opt plante sub forma de pulbere. Plantele sunt crescute, culese, facute pulbere si apoi mixate respectand cu strictete reteta originala. Pulberea de plante este apoi ... continuare
 


 

Este ceaiul Chippewa sigur ?


Spre deosebire de tratamentele traditionale pentru cancer, Ceaiul Indian Chippewa nu are efecte secundare cunoscute. Ocazional, cand este consumat pentru prima oara, poate da o ameteala usoara. Aceasta este cauzata in principal de toxinele ... continuare
 
 


 

De ce ar trebui sa folosesc ceai Chippewa ?


Cu toate ca ceaiul Chippewa nu este un medicament, multa lume considera ca a fost ajutata in imbunatatirea starii de sanatate. Cititi pagina cu marturii pentru a descoperi cum a ajutat acest ceai diverse persoane pentru diverse afectiuni.

Multi oameni utilizeaza ceaiul Chippewa ca o alternativa sau complementar tratamentului conventional (care inerent este distructiv) al cancerului. Altii il utilizeaza ... continuarea articolului.
 


Harta Sit: