Cancer la ficat, ciroza si hepatita C

Intr-un mesaj privat pe forum.alb.ro, doamna July ne scrie:

„Buna ziua,

Va deranjez din nou cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii.
Mai intai vreau sa va informez ca tatal meu se simte mai bine fata de ultima data cand v-am scris. Este mai vioi, nu mai oboseste si chiar ne-a cerut sa-i cumparam integrame (inainte nu le suporta pentru ca obosea foarte repede).

Avea niste colectii la ficat si la splina care s-au micsorat, dar totusi a fost la Fundeni si i-a facut punctie la ficat si dupa o saptamana si jumatate la ecografie nu i-a mai parut nici o colectie (cea de la splina nu mai era, cu toate ca punctia era facuta la ficat si nu la splina). In tot acest timp din spital i-am dus mereu ceaiul chippewa si nu l-a intrerupt deloc.
Ii dam si sucuri de fructe, legume (morcov, sfecla rosie, patrunjel frunze).

Consuma in continuare Chippewa, acum de trei ori pe zi, iar analizele i-au iesit bune, spre surprinderea medicilor. Ne-au zis ca poate fi perioada mai buna acum, dar ca nu se stie mai departe si parca mi-e frica sa ma bucur ca se simte bine.
Eu sper sa-i fie bine si in continuare si ma rog la Dumnezeu si ii multumesc ca ne-a indrumat pasii si l-a ajutat pe tatal meu.

Cand l-am intrebat pe tatal meu daca simte ceva de cand consuma chippewa mi-a zis ca de mai multe ori cand a avut scaun, a simtit ceva rece. Mama ii urmareste mai mereu reactiile si simptomele.

Acum vreau sa va intreb, avand in vedere bolile pe care le are (cancer de ficat, ciroza si hepatita C), care din kit-urile kombucco ii sunt recomandate?
Saptamana aceasta am vrea sa mai facem comanda de chippewa (ca sa nu ramanem in pana). Avem deja cont pe numele Elena Marin (mama mea) pe http://www.alb.ro. Putem face pe acelasi cont si comanda la kombucco nu?

Multumesc mult pentru ajutor si o sa va tin la curent cu starea tatalui meu. Dumnezeu sa va ajute ca incercati sa ajutati oamenii cu probleme grave.

Sanatate multa,
Cu stima,
July.”

Doamna July a preparat ceaiul Indian Chippewa in 15.10.2007 iar mesajul de mai sus este scris la mai putin de o luna de la inceprea curei, in 5.11.2007. Pe tot parcursul curei pacientul a folosit doza maxima de 150 ml. ceai de trei ori/zi.

Actualizare: 14.12.2007:

„[..] In rest e ok. Tatal meu s-a mai ingrasat putin, a pus 6 kg de cand a venit acasa. Acum poate merge si singur la piata. [..]”

Puteti citi intrega discutie si/sau pune intrebari aici:
http://forum.alb.ro/tratarea-cancerului-t-94.html