Cancer la san

„Am fost diagnosticata cu cancer la san bilateral. O dubla mastectomie mi-a fost recomandata din cauza naturii cancerului. Am ales sa fac o extirpare a nodulilor limfatici pentru biopsie.  S-au gasit celule canceroase si in tesutul din jurul ganglionilor.  Mi s-a recomandat iradiere si chemoterapie; eu am ales sa nu fac nici una din ele.  Am inceput tratamentul cu ceai Indian Chippewa, cate 100ml, de 3 ori pe zi si terapie cu hormoni, Tamoxifan.

[..] Am observat imbunatatirea starii generale. [..] un test de sange a aratat ca inca mai am activitate tumorala. (o luna mai tarziu) testul a fost repetat si a iesit absolut normal. Am facut si o mamografie [..] care nu a aratat nici o urma de tumori.

„Voi continua cu o doza de mentenanta de 100ml pe zi. Am incetat sa mai iau Tamoxifan din cauza efectelor negative ce pot aparea pe termen lung.  Sunt sigur ca ceaiul Indian Chippewa este ceaiul care m-a vindecat. Sper si ma rog sa fie disponibil pentru toti cei care au nevoie de el.” – Cristina, Jud Ilfov, 07.01.2014