Disponibilitate limitata

Chippewa nu este intotdeauna disponibil pe tot parcursul anului. De aceea recomandam celor care au inceput o cura cu Chippewa sa se asigure din timp ca au suficient produs pentru a continua deoarece nu este recomandat a se face pauza. Cititi aici de ce.

De ce nu este Chippewa disponibil continuu?

Chippewa este o combinatie de mai multe plante ce trebuie recoltate in anumite perioade din an. De asemenea, nu toti furnizorii ofera aceeasi calitate pentru ingrediente, motiv pentru care furnizorii nostri sunt foarte atent selectionati.

Pentru a pastra eficienta si calitatea produsului trebuie sa mentinem calitatea ingredientelor. Deoarece cererea este foarte mare nu toti producatorii pot furniza intreaga cantitate din ingrediente pe parcursul anului.

Umiditatea plantelor trebuie sa fie 12-15% pentru o parte din ele si sub 10% pentru celelalte. Plantele folosite sunt extrem de proaspete, furnizorii abia reusesc sa faca fata la intreaga cantitate necesara vanzarii.

Multi dintre clientii nostri au cosntatat cat de proaspat se simte si miroase Chippewa. Intotdeauna stocul este recent si produsele extrem de proaspete.

Ingredientele folosite sunt intotdeauna

  • Organice
  • Fara chimicale
  • Fara pesticide
  • Neiradiate
  • 100% proaspete