Melanom stadiul 4

Folosesc Chippewa din 2007, dupa ce la inceputul anului am descoperit ca am melanom avansat, stadiul IV care a avansat la ficat, plamani, stomac si la creier…. Docotrii mi-au gasit multiple tumori la creier, 78… Am primit un prognostic de viata de maxim doua luni. Mai aveam doar doua luni de trait, eram foarte speriat si disperat! Am luat Chippewa cu constiinciozitate si Kombucco Orientalis Cancer Clear.

Ma bucur ca exist sa pot scrie aceasta scrisoare trei ani mai tarziu. Cred cu tarie ca Chippewa si Kombucco Orientalis impreuna cu celelalte doua produse pe care le-am primit de la dv. m-au salvat.

Mi-ati salvat viata si ma simt profund indatorat. Daca vreodata aveti nevoie de ceva, sa va ajut sau sa fac, nu ezitati sa imi spuneti. Mi-am impartasit experienta cu familia si prietenii, am scris pe forumuri despre dv. si voi spune oricui ar putea sa mai aiba nevoie. Puteti publica si pe sit-ul dv. scrisoarea mea cu rugamintea sa nu imi scrieti numele real.

Va multumesc pentru ca existati si pentru ca m-ati salvat. Vad distributia ceaiurilor dv. ca pe o munca foarte grea mai ales acum cand pacientii oncologici ca mine nu mai stiu din disperare ce sa faca.

Marian – Jud. Constanta
23.03.2010