Tumoare maligna

„[..] Mama mea din Suedia se simtea mult mai bine cand am plecat, ceea ce a fost o usurare pentru mine. Ea a promis sa continue cu ceai Indian Chippewa, chiar daca lua o doza mult mai mica decat era recomandat. Dar era foarte sceptica si nu prea credea in acest ceai, iar gustul nu-i placea absolut deloc. Se astepta sa-i fie din ce in ce mai rau, ca tumorile vor creste iar cancerul o va ucide pana la urma.

Pe 22 iulie era programata sa se duca din nou la spital pentru o examinare detaliata sub anestezie. Dar deoarece doctorul nu a gasit nici o problema la radiografie (spre deosebire de ultima oara), ei au trimis-o din nou acasa in ziua urmatoare.  In seara zilei de 22 am primit un e-mail de la sora mea spunandu-mi ca doctorii nu au mai gasit nici o tumoare!!!  Chiar si testele de sange erau bune.

Este FANTASTIC!!! Imediat am sunat-o pe mama, la spital, pentru a o felicita si ea era foarte fericita, cu greu credea ca este adevarat.

Doresc sa va multumesc foarte mult pentru ajutorul si sfaturile pe care mi le-ati dat in timpul acestor luni, de cand v-am scris prima data despre mama mea. Sunt atat de fericita ca am putut gasi ceai Indian Chippewa pentru mama mea, pe care cred ca a ajutat-o mult sa scape de cancer.” – Marie-Louise, Indonesia