Dozaj si administrare

Chippewa pulbere

Dozajul se administreaza in functie de gravitatea afectiunii pacientului.
Exsita cazuri in care administrarea initiala poate cauza scaun moale, diaree sau ameteala usoara. Acest lucru este normal si este un semn ca produsul functioneaza si organismul necesita detoxifiere.

Chippewa se va administra preparat conform instructiunilor si numai pe stomacul gol (cu o ora inainte si dupa masa). Administrarea Chippewa impreuna cu alimente va scadea eficienta produsului.

Chippewa are gust specific, amar. Majoritatea bolnavilor se obisnuiesc cu gustul dupa cateva doze. Daca se administreaza rece (de la frigider) gustul este mai usor de tolerat.

Chippewa se va adminstra fara pauza. Eficienta produsului va scadea drastic daca in timpul administrarii se face pauza fie ca este vorba de zile sau saptamani.

Cei care întrerup tratamentul fie și temporar îți scad șansele de vindecare extrem de mult. De exemplu dacă aveau șansa de 60% de vindecare, la o întrerupere de tratament de o luna, șansele scad la 10%. majoritatea mor. Da,este atat de grav.

Va recomandam sa cititi acest articol referitor la intreruperea administrarii Chippewa: http://tratament-vindecare-cancer.ro/cum-sa-va-cresteti-sansele-de-vindecare-de-cancer/

Dozaj normal

Doza standard recomandata este de 150 ml de 2 ori pe zi. Acest dozaj va fi folosit de bolnavii care au cancer in faza incipienta, starea de sanatate este buna.

Doza standard trebuie folosita pentru cel putin 6 luni. Cititi si despre dozajul de intretinere.

Dozaj avansat

Pentru pacientii a caror stare de sanatate este degradata se recomanda o doza de 150 ml de 3 ori pe zi. Cititi si despre dozajul de intretinere.

Dozaj intensiv

Daca starea de sanatate a bolnavului este serios afectata se recomanda doza maxima si anume 200 ml de 3 ori pe zi.

De asemenea dozajul intensiv va fi utilizati de bolnavii care fac concomitent chemo sau radioterapie. Cititi si despre dozajul de intretinere.

Dozaj de intretinere

Doza de intretinere este de 100 ml de 2 ori pe zi. Doza de intretinere este recomandat a se folosi dupa un tratament reusit, dupa ce rezultatele analizelor sunt normale si cancerul a fost eliminat complet din organism.

Pentru a elimina posibilitatea de recidiva doza de intretinere va trebui sa fie folosita minim 6 luni cu recomandarea de a fi administrata pana la 1 an.

Exista oameni care folosesc doza de intretinere zilnic profilactic pentru a se bcura de efectele benefice ale Chippewa pe termen lung.

Dozaj pentru detoxifiere

Detoxifierea este un proces ce se realizeaza pe o anunita perioada de timp. In functie de preferinte si de organismul dv. exista mai multe variante de detoxifiere:

  • 3 sau 6 luni DETOX-LENT cu dozaj normal
  • 2 sau 4 saptamani DETOX-INTENSIV cu dozaj intensiv
  • 6 luni DETOX-AGRESIV cu dozaj avansat

Nu exista un dozaj de detoxifiere ideal pentru toata lumea de aceea exista aceste 3 variante pentru a-l adapta organismului dv.

Administrarea concomitent cu chemo/radioterapia

Chippewa se poate administra concomitent cu tratamentele traditionale pentru cancer fara a interfera cu acestea,

Daca faceti chemo/radioterapie tineti cont ca chemoterapia si radiatiile reduc efectele benefice ale Chippewa. Daca veti continua chemo/radioterapia in timp ce folositi Chippewa va trebui sa folositi dozajul intensiv.

Ce cantitate aveti nevoie pentru cura dv.?

Multi clienti se intreaba cat Chippewa au nevoie pentru cura.
Asadar, pentru a obtine 1 litru (1000 ml) de bautura veti folosi 30g. pulbere infuzabila.

In functie de dozajul pe care il veti utiliza conform informatiilor de mai sus, iata cat Chippewa veti obtine din fiecare flacon:

ProdusCantitate obtinuta
Chippewa 60g.2 000 ml. (2 litri)
Chippewa 250g.8 333 ml. (8,3 litri)
Chippewa 500g.16 666 ml. (16,6 litri)